Minder Mobiel2019-01-02T15:45:50+01:00

Minder mobiel

Personen met een motorische beperking

Fitness voor iedereen

Laat je zeker niet tegenhouden door je beperkingen, bij Eurofit ben je meer dan welkom. Wij beschikken over de juiste toestellen zodat personen met een motorische beperking ook van een degelijke training kunnen genieten. Bovendien kan je aan onze gebrevetteerde trainers een persoonlijke begeleiding vragen met de nodige expertise en adviezen.

Blij(f) in beweging bij Eurofit

Het gemeentebestuur van Heusden-Zolder, de provincie Limburg en Eurofit lanceren samen ‘BLIJ(F) IN BEWEGING’. Met dit gezamenlijk initiatief willen we personen met een beperking aan het sporten krijgen.

Heb je interesse of wens je meer info? Contacteer dan de sportdienst van de gemeente Heusden-Zolder via sport@heusden-zolder.be of 011 80 80 85. We kunnen je alvast verklappen dat deze activiteit zaterdagvoormiddag van 10 tot 11 uur doorgaat.

We love sporten!

Revalidatie

rugproblematiekHeb je een blessure, moet je revalideren na een zware operatie of loop je al een tijdje met lichamelijke klachten? Kom dan zeker eens langs bij Eurofit. Wij maken voor jou een trainingsschema op maat, zodat je binnen de kortste keren terug in topconditie verkeert.

KLAAR OM TERUG
IN VORM TE GERAKEN?

Onze gebrevetteerde begeleiders
helpen je graag op weg!

Contacteer ons