Groepslessen2019-01-02T15:45:51+01:00

Groepslessen

In groep sporten werkt extra motiverend. Eurofit biedt een uitgebreide waaier van kwaliteitslessen aan voor ieders niveau. Schrijf je in voor onze groepslessen en laat je leiden door onze super gemotiveerde lesgevers.

Core training

Core training bij Eurofit

Als we het over “Core-Training” hebben, dan zijn dat oefeningen die onze romp (rug, buik en bekken) stabieler en sterker maken. De romp is het centrum voor het bewegen en verplaatsen van ons lichaam. Vast staat dat het lichaamszwaartepunt er is gezeteld en dat ons middel dus zowel stabiliteit alsook mobiliteit moet bieden.

Veel sporters trainen hun buikspieren al omdat ze dit lichaamsdeel graag plat en gespierd willen hebben. Het effect van deze oefeningen is daarom vaak letterlijk oppervlakkig. De spieren die dieper in de romp liggen worden er niet of te weinig mee getraind.
De oplossing: doelgerichte core-training.

Zowel gevorderde sporters alsook personen die tot nu toe weinig of niet aan sport gedaan hebben, zullen baat hebben bij regelmatige core-oefeningen. Onderrugklachten kunnen worden verminderd, je houding en zelfs je darmwerking gaan verbeteren en je middel wordt strakker.
Kortom, core-training, bij voorkeur in combinatie met algemene conditie training, is al voldoende zijn om de lichamelijke fitheid, belastbaarheid in het dagelijks leven en een goed lichaamsgevoel tot een hoge leeftijd te waarborgen.

uurrooster I boek je les

Fatburning

fatburningWil je op een plezante manier calorieën verbanden? Fatburning is een sessie waarbij je werkt op het vetverbrandingsniveau. Het is een combinatie van aërobic, afgewisseld met spierversterkende oefeningen.

uurrooster I boek je les

Pilates

PilatesWens je een harmonieuzer en soepeler lichaam, meer en sterkere spieren, een slanker silhouet, een betere lichaamshouding en een betere ademhaling? Dan is Pilates de ideale groepsles voor jou. Je krijgt meer zelfvertrouwen en leert je lichaam beter kennen. Pilates creëert een betere balans tussen lichaam en geest. Na een sessie heb je weer energie en is alle stress verdwenen.

uurrooster I boek je les

Spinning

SPINNING BIJ EUROFIT

Met behulp van oppeppende muziek en een gediplomeerde instructeur krijg je een ideale training. Het is conditietraining en vetverbranding voor iedereen die er eens wil invliegen. Bil-, been- en rugspieren worden veelvuldig gebruikt en dus getraind door het steeds veranderen van positie op de fiets. Niet alleen je uithoudingsvermogen gaat er op vooruit maar ook je lichaam zal de nodige veranderingen ondergaan. Werk deze workout af met een reeks buikspieroefeningen en je bent aan softspinning aan het doen.

uurrooster I boek je les

Zumba

zumba

De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat je niet eens door hebt dat je bezig bent met een geweldige training. Met Zumba verbrand je immers meer dan 1000 calorieën per uur. Het leuke is dat deze activiteit door iedereen kan opgepikt worden. Van jong tot oud, zowel vrouwen als mannen.

uurrooster I boek je les

KLAAR OM TERUG
IN VORM TE GERAKEN?

Onze gebrevetteerde begeleiders
helpen je graag op weg!

Contacteer ons