Eurofit sluit de deuren

BIZARRE TIJDEN DWINGEN EUROFIT DE HANDDOEK IN DE RING TE GOOIEN!

Beste Eurofitters, liefste vrienden….  Exact een jaar geleden vierden we met z’n allen nog het 25-jarig bestaan van Eurofit. Graag had ik samen met mijn team het levenswerk van Jesus nog minstens 25 jaar voortgezet, helaas ligt dat lot niet in onze handen. Vele lange onderhandelingen en slapeloze nachten later is er tot mijn grote spijt geen reden tot vieren en zal ons huurcontract niet verlengd worden. Een optie tot overname werd ook afgewezen, waardoor Eurofit in september jammer genoeg de deur na 26 jaar moet sluiten.

Bedankt aan jullie: klanten, vrienden, Eurofitfamilie om de positieve, vriendelijke, leuke vibe elke dag opnieuw levend te houden. Liters zweet, kilo’s ijzer en vooral ontelbare lachbuien en babbels zorgden ervoor dat iedereen graag naar Eurofit kwam. Tot op de laatste dag ben ik fier om te zeggen dat ik hier mee verantwoordelijk voor ben.

Uiteraard ook een hele grote dankjewel aan alle personeel! Trainers, jobstudenten, stagairs, invallers, poetsploeg … zonder jullie enthousiasme, vriendschap en flexibiliteit zou Eurofit niet zijn wat het was. Bedankt om steeds achter me te staan, om me altijd te steunen en om er onvoorwaardelijk te zijn! Jullie zijn de toppers die Eurofit mee recht hielden en de personen waar ik altijd op kon rekenen. BEDANKT voor alles!

Tot slot wil ik nog vermelden dat ik ondanks de verloren strijd de ring met opgeheven hoofd wil verlaten. Eerlijkheid en transparantie zijn altijd kernwoorden geweest in onze communicatie en dat blijven ze ook. Spreek me gerust aan of bel me gerust over je abonnement zodat we alles op een eerlijke manier kunnen afronden. Ik heb iedereen altijd recht in de ogen kunnen kijken en het is niet meer dan correct dat dat ook zo blijft.

Doe me het plezier jullie energieke en toegewijde zelf nog enkele weken naar Eurofit te brengen en ga vooral nadien ook elders verder met de gezonde levensstijl in deze bizarre tijd!


Sportieve groeten
Erhan

0478/26 60 11

2020-08-09T12:54:58+01:00